ΤΟΠΙΚΑ

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Επηρεάζονται κυρίως οι περιοχές στα δυτικά, κεντρικά και στα βόρεια της χώρας – Ενισχύονται οι άνεμοι από το βράδυ – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα και αύριο

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση το βράδυ στα δυτικά.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Στην Κρήτη λίγες τοπικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 και στην Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.