ΤΟΠΙΚΑ

Ισοπαλία για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον ουραγό της βαθμολογίας Άρη Σκάλας

Ισοπαλία για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον ουραγό της βαθμολογίας Άρη Σκάλας
Αν και έχασε ευκαιρίες να πάρει την νίκη η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ γλίτωσε τα χειρότερα καθώς ισοφάρισε στο 94’ λεπτό και πήρε τον βαθμό

 

Η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου έχασε πολλές ευκαιρίες προκειμένου ακόμα και να… κερδίσει το ματς όμως κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις απέναντι στον Άρη Σκάλας με σκορ 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε. Μυκόνου μονοπώλησε στην επίθεση χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες από κοντινή απόστασή όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 34′ μετά από σέντρα του Γουόρντεν ο Σταυρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Α.Ε. Μυκόνου συνέχιζε να πιέζει προκειμένου να φτάσει σε μια γρήγορη ισοφάριση χάνοντας πάλι αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Μπρούνο, Σερέπα και Λεσάι.

Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής) με βοηθούς του κ.κ. Αλεξόπουλος και Κακάνης Κωνσταντίνος

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Σούλης (67′ Παπαδόπουλος), Παπαϊωάννου (73′ Γκέζο), Καλτσάς, Λεσάι, Αχείμαστος, Σερέπας, Μπρούνο, Παρασκευάς (46′ Κωνσταντινίδης)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ντάτσι, Πάλιουρας,  Μπαϊρακτάρι, Ασράμ, Σινάμογλου, Σταματάκης

Άρης Σκάλας (Δρακόπουλος): Ζιάρρας, Μανωλάκος, Μπινιώρης, Κολλάτος, Χρήστου, Σεμερτζάκης, Καρακούρης, Παρασίδης, Σταυρόπουλος (63′ Γιουτιόν), Γουόρντεν (84′ Πανταζής), Μιχελάκος

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μπόγρης, Αρβανίτης, Πιερράκος, Ταγκλής, Παπασπυριδάκος.

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.