ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: Ξεκινά η τουριστική σαιζόν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Οι πρώτες σχολικές εκδρομές

Κυκλάδες: Ξεκινά η τουριστική σαιζόν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Οι πρώτες σχολικές εκδρομές

Η τουριστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών στις Κυκλάδες η οποία θα ξεκινήσει νωρίτερα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τις προβλέψεις να είναι άκρως ενθαρρυντικές για μια πολύ καλή σαιζόν.
Το τριήμερο τη Καθαράς Δευτέρας θα είναι μικρογραφία του Πάσχα για τις Κυκλάδες, καθώς έρχεται η πρώτη απόδραση των Ελλήνων επισκεπτών για το 2022 με τα νησιά του νομού να βρίσκονται ψηλά τις προτιμήσεις τους, μιας και ο χειμώνας σιγά σιγά μας εγκαταλείπει.

5 με 7 Μαρτίου είναι το φετινό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και παρά το γεγονός ότι δε θα διεξαχθούν καρναβαλικές εκδηλώσεις, στα νησιά του νομού η κίνηση θα είναι αυξημένη, σηματοδοτώντας το φετινό εφαλτήριο της τουριστικής περιόδου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τριήμερο είναι προγραμματισμένες για αρκετά νησιά των Κυκλάδων οι πρώτες σχολικές εκδρομές, οι οποίες επιτρέπονται και πάλι από την 1η Μαρτίου. Σχολεία από όλη την Ελλάδα θα κάνουν την επανεμφάνισή τους στα νησιά των Κυκλάδων μετά από τρία χρόνια την περίοδο Μάρτιου – Ιουνίου με το μαθητικό τουρισμό να επιστρέφει προκειμένου να τονώσει

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.