ΤΟΠΙΚΑ

«Η Μύκονος είναι ένας μαγικός χώρος που μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικής αξίας κατασκευές»

«Η Μύκονος είναι ένας μαγικός χώρος που μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικής αξίας κατασκευές»
Ο Πάνος Κοσμαδάκης οραματίστηκε ένα πρότζεκτ για μια εταιρία που θα κάνει την διαφορά στο χώρο της ξυλείας και το πέτυχε.

Είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο της ξυλείας και γενικότερα σε ότι αφορά τον κατασκευαστικό κλάδο.
Η Kokowood μια εταιρία σχετικά καινούργια σε ένα δύσκολο χάρτη όπως αυτός των κατασκευών και της  οικοδομικής δραστηριότητας ήρθε και με το καλημέρα έβαλε τις βάσεις με σπουδαίες δουλειές και στην Μύκονο.

Ο Πάνος  Κοσμαδάκης είναι αυτός που εμπνεύστηκε την Kokowood και υλοποίησε ένα σχέδιο δημιουργίας μιας εταιρίας που έχει μια πολύπλευρη δράση με γνώμονα πάντα νέες ιδέες και με υψηλή αισθητική κυρίως στα προϊόντα του ξύλου.

Φίλος της Μυκόνου με αρκετές παραστάσεις από το νησί για πολλά χρόνια ο Παναγιώτης Κοσμαδάκης μίλησε στο MykonosVoice για το ταξίδι της Kokowood που ήρθε και άλλαξε πολλά σε μια δύσκολη περίοδο.

«Οραματιζόμαστε έναν κόσμο γεμάτο όνειρα, χαμόγελα και στιγμές ζωής που μετατρέπονται σε μοναδικές εμπειρίες. Είμαστε εδώ για να υλοποιούμε μοναδικούς χώρους διαβίωσης μέσα από δημιουργίες υψηλής αισθητικής, με προϊόντα ξύλου που αλλάζουν τη ζωή σας.

Συνδέουμε τη φύση με την εμπειρία

Σεβόμαστε και αγαπάμε την φύση.
Για εμάς, κάθε δέντρο αντιπροσωπεύει την ομορφιά ενός ζωντανού οργανισμού.
Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους αυτή τη δυναμική και να την μετατρέψουμε σε χώρο, σε εμπειρία ζωής για εσάς.
Συνδυάζουμε την ομορφιά της φύσης με την τεχνογνωσία
και το πάθος για την δημιουργία.
Έτσι, είμαστε συνδετικός κρίκος μεταξύ φύσης και εμπειρίας»

θα πει στο MykonosVoice ο Πάνος Κοσμαδάκης.

«Οι αξίες μας

Σεβόμαστε την ομορφιά και την δύναμη της.
Χρησιμοποιούμε προϊόντα και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον.

 

Γι’ αυτό δουλεύουμε με φυσική ξυλεία ώστε να μπορείτε να νιώσετε την ζεστασιά της φύσης σε κάθε χώρο.

Έτσι, δεσμευόμαστε για δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να αισθανθεί και να υλοποιήσει τα όνειρα του. Δημιουργήσαμε την πλέον ολοκληρωμένη ομάδα ειδικών για να υλοποιήσουμε τα δικά σας όνειρα.

Σχεδιαστές – Αρχιτέκτονες

Είμαστε uπερήφανοι για την ομάδα σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων που διαθέτουμε. Άνθρωποι με πάθος για την τελειότητα, νιώθουν τα όνειρα σας και τα αποτυπώνουν με ακρίβεια.

Με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογιών (3d αποτυπώσεις) και με βάση την άρτια κατάρτισή τους σε ό,τι αφορά την τεχνική τους υλοποίηση, είναι δίπλα σας για να σας εμπνέουν να δημιουργείτε εμπειρίες ζωής.

Ειδικοί Ξύλου

Μόνο ένας ειδικός μπορεί να δώσει μορφή στην ψυχή ενός ζωντανού οργανισμού όπως το ξύλο.

Ειδικοί ξύλου που γνωρίζουν τις υφές και τις ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, απογειώνουν με την τεχνογνωσία τους τις δυνατότητες του ξύλου.

Ομάδα τεχνιτών τοποθέτησης

Η σωστή ολοκλήρωση ενός έργου εξαρτάται από την σωστή τοποθέτηση είτε πρόκειται για δάπεδο είτε για κουζίνα, είτε για ντουλάπα η το yacht σας. Με πάνω από 50 επιλεγμένους έμπειρους εξειδικευμένους τεχνίτες τοποθέτησης, είμαστε σίγουροι ότι εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε την άρτια υλοποίηση, ακόμη και των πιο απαιτητικών σχεδίων»

Για την Μύκονο και τις δραστηριότητες στο νησί θα πει:

«Η Μύκονος είναι ένας μαγικός χώρος που μπορείς να δημιουργήσεις με βάση την αισθητική της μια συνθήκη που το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.Αγαπώ το νησί και κυρίως τους ανθρώπους του, τους ντόπιους κατοίκους που έχουν μια διαφορετική κουλτούρα στη ζωή.Στο νησί η εικόνα κατασκευαστικά περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια που είναι σημείο αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.