ΤΟΠΙΚΑ

«Δυστυχώς φέρεστε όπως και οι διοικούντες φοβούμενοι την καρέκλα σας»

«Δυστυχώς φέρεστε όπως και οι διοικούντες φοβούμενοι την καρέκλα σας»

Άστραψε και βρόντηξε ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης για την κωλυσιεργία των αρμοδίων αναφορικά στο θέμα της δωρεάς του για την ανακαίνιση των παραδοσιακών Μύλων του Μπόνη.

«Αισίως έχουν περάσει περισσότερες από 10 ημέρες από όταν ανακοινώθηκε η Πρόταση για την ανακαίνιση όλων των παραδοσιακών Μύλων του νησιού, κίνηση που αποτελεί ακόμα μία δωρεά του Ιδρύματος Florios Mykonos Foundation.
Η πρόταση αυτή ανακοινώθηκε και στους υπευθύνους του Λαογραφικού μουσείου και ειδικότερα για το Μύλο του Μπόνη, με αφορμή τον έρανο που οργανώθηκε από το Λαογραφικό Μουσείο για την αναστύλωση του εν λόγω εμβληματικού Μύλου του νησιού μας.
Η απάντηση λοιπόν στην πρόταση δεν ήρθε ποτέ και κανείς εκ των υπευθύνων δεν ασχολήθηκε ούτε επικοινώνησε μαζί μου όταν εύλογα ζήτησα να κοινοποιηθούν οι σχετικές μελέτες , τα σχέδια, οι προσφορές και οι εργασίες που έχουν να κάνουν με το πολύ ευαίσθητο αυτό έργο της αναστύλωσης του Μύλου του Μπόνη. Η διαφάνεια και η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν δωρεές, και ειδικότερα όταν ζητείται και η οικονομική συνδρομή πωλητών ευαισθητοποιημένων επί των κοινωνικών ζητημάτων, είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη.
Απευθύνομαι λοιπόν στους υπεύθυνους του Λαογραφικού Μουσείου οι οποίοι είναι και οι υπεύθυνοι για το χειρισμό των θεμάτων των δωρεών και των συνδρομών, θέλοντας να καταστήσω σαφές ότι δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις πίσω από την πρότασή μου ούτε πολιτικές σκοπιμότητες και φυσικά υπάρχει διαφάνεια και υπόβαθρο να στηρίζει την όποια κίνηση του Ιδρύματός μου και των πολιτών που βάζουν τον οβόλων τους.
Η σχετική ανταπόκρισή σας στο θέμα αυτό θα ήταν η καλύτερη κατάληξη και απόδειξη ότι ο σκοπός όλων είναι το καλό του τόπου και μόνο.

*Δυστυχώς ούτε καρεκλακιας κληρονόμος είμαι ούτε αυθαιρετακιας ούτε έχω ανάγκη την καρέκλα σας ούτε χρωστάω στο δημο το ταπ *

Δυστυχώς φέρεστε όπως και οι διοικούντες φοβούμενοι την καρέκλα σας .

Φλωριος Ασημομυτης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.