ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Απώλεια άγκυρας για το Superferry II στο λιμάνι της Μυκόνου

Απώλεια άγκυρας για το Superferry II στο λιμάνι της Μυκόνου

Ενημερώθηκε, το πρωί της Δευτέρας, το Λιμεναρχείο Μυκόνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”SUPERFERRY II” Ν.Π. 9939, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι Μυκόνου προς Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα, ότι κατά τον απόπλου από τον οικείο λιμένα, απώλεσε την αριστερή άγκυρα.

Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Μυκόνου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια 233 επιβάτες, 44 Ε.Ι.Χ., 4 Φ/Γ, 1 λεωφορείο και 7 δίκυκλα που προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”SUPERFERRY II”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ήρθη η απαγόρευση απόπλου το οποίο συνεχίζει κανονικά τα ταξίδια του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.