ΤΟΠΙΚΑ

Βλάβη για το «Άνδρος» στο λιμάνι της Μυκόνου, επιστροφή στην Ραφήνα χωρίς επιβάτες

Βλάβη για το «Άνδρος» στο λιμάνι της Μυκόνου, επιστροφή στην Ραφήνα χωρίς επιβάτες

Ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας το Λιμεναρχείο Μυκόνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ” Ν.Π. 11124, ότι ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από τα λιμάνια Ραφήνας-΄Ανδρου-Τήνου, παρουσιάστηκε βλάβη του υδραυλικού συστήματος κίνησης δεξιάς έλικας μεταβλητού βήματος.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι Μυκόνου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια 61 επιβάτες, ενώ οι επιβάτες που επρόκειτο να επιβιβαστούν στο πλοίο, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη ο απόπλους του για εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενό φορτίου και επιβατών, προς το λιμάνι της Ραφήνας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.