ΤΟΠΙΚΑ

Ένα τόνο ζωοτροφές στην φιλοζωική Μυκόνου από το ίδρυμα Florios Foundation

Ένα τόνο ζωοτροφές στην φιλοζωική Μυκόνου από το ίδρυμα Florios Foundation
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων το ίδρυμα του Φλώριου Ασημομύτη στέκεται αρωγός στα αδέσποτα του νησιού

Σε μια κίνηση με μεγάλη σημασία για τα αδέσποτα της Μυκόνου προχώρησε το ίδρυμα Florios Foundation καθώς προσφέρει μια μεγάλη ανάσα στην φιλοζωική της Μυκόνου με την χορηγία ενός τόνου σε τροφή για τις γάτες.

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση του ιδρύματος:
«Ο όμιλος εταιρειών FLORIOS GROUP μέσα από το ίδρυμα Florios Mykonos Foundation, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων, προσφέρει στη Φιλοζωική Μυκόνου ένα τόνο (50 σακιά των 20κιλών) τροφή για γάτες.
Είναι σημαντικό να διατηρούμε την ανθρωπιά μας και το αίσθημα προσφοράς στις αδύναμες ομάδες, ειδικότερα σε εποχές που η ανάγκη γίνεται επιτακτική.
Το έργο που προσφέρει η Φιλοζωική Μυκόνου είναι άξιο θαυμασμού και ο μόνος τρόπος να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους βοηθούν και προστατεύουν την ζωή των αθώων αυτών πλασμάτων, είναι να σταθούμε στο πλευρό τους με την όποια μικρή ή μεγάλη προσφορά μπορεί ο καθένας από εμάς.
Είναι ένδειξη πολιτισμού η αγάπη στα απροστάτευτα και αδέσποτα ζώα και οφείλουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας το σεβασμό και την αξία του να δίνουμε χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα.
Προσφορά, αγάπη και σεβασμός, είναι αξίες που μεταλαμπαδεύονται μόνο μέσα από τις πράξεις.
Ας γίνουμε το παράδειγμα προς μίμηση για να κρατήσουμε ζωντανό το «φως» σε μία κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά.»

Για το ίδρυμα
Florios Mykonos Foundation

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.