ΕΛΛΑΔΑ

Σύνδρομο Long Covid: Το προφίλ των ασθενών και τα συμπτώματα

Σύνδρομο Long Covid: Το προφίλ των ασθενών και τα συμπτώματα
Το προφίλ των ασθενών και τα συμπτώματα – Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου – Το θεραπευτικό πρωτόκολλο της Long Covid

Σε φάση υλοποίησης περνάει η πρόταση για τη δημιουργία οργανωμένων ιατρικών δομών για ασθενείς που πάσχουν από το σύνδρομο Long Covid.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Ατόμων που πάσχουν από τις μακροχρόνιες συνέπειες της Covid-19, Ελένη Ιασωνίδου.

Η εκπρόσωπος των ασθενών κατέθεσε την ολοκληρωμένη πρόταση σχεδιασμού ιατρικών δομών για ασθενείς που πάσχουν από τις μακροχρόνιες συνέπειες της Covid-19, με ασθενοκεντρική προσέγγιση», την οποία ο υπουργός Υγείας έκανε αποδεκτή και δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση της πρότασης.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.