ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στην Ασφάλεια μετά από διαταγή για μετακίνηση 25 ανδρών στη Μύκονο

Αναστάτωση στην Ασφάλεια μετά από διαταγή για μετακίνηση 25 ανδρών στη Μύκονο
Δημοσίευμα αναφέρει μετακινήσεις αστυνομικών στη Μύκονο

Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ στην Ασφάλεια, ύστερα από διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για μετακίνηση 25 ανδρών στο νησί της Μυκόνου.

Η διαταγή εκδόθηκε χθες και ζητούσε την άμεση μετακίνηση των αστυνομικών. Συγκεκριμένα ζητούνταν η αναχώρηση των ανδρών σήμερα το πρωί. Ακολούθησε αναστάτωση, διότι δεν ήταν εύκολο να βρεθούν τόσο γρήγορα οι αστυνομικοί, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν.

Πληροφορίες του Katechaki αναφέρουν ότι μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν βρεθεί μετά από πολύ προσπάθεια περίπου 12-14 άνδρες, οι οποίοι θα αναχωρήσουν για το νησί των ανέμων σήμερα το απόγευμα. Η προσπάθεια της διοίκησης της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζεται για να συμπληρωθεί ο αριθμός.

Η διαταγή εκδόθηκε προκειμένου εξειδικευμένο κλιμάκιο της Ασφάλειας να προχωρήσει σε μαζικούς ελέγχους και προσαγωγές στη Μύκονο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Αστυνομικοί εξέφραζαν χθες την απορία τους γιατί αυτό δεν έγινε νωρίτερα, δηλαδή στην «καρδιά» του καλοκαιριού που το νησί ήταν στο… πικ του.

Άλλες πηγές εξέφραζαν την άποψη… κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Πηγή Katechaki.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.