ΚΟΣΜΟΣ

Ποια Μύκονος: Ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ χρέωσε μπύρα 55.300 λίρες!

Ποια Μύκονος: Ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ χρέωσε μπύρα 55.300 λίρες!

55.000 ευρώ πλήρωσε Αυστραλός δημοσιογράφος την «ακριβότερη μπύρα του κόσμου» σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ . Ο λόγος για τον Πίτερ Λάλορ έμεινε άφωνος όταν είδε τον λογαριασμό από ένα μπουκάλι μπύρας; Ο λόγος για την μπύρα μάρκας Deuchars IPA που κανονικά κόστιζε πεντέμιση λίρες: «Δεν είχα μαζί μου τα γυαλιά οράσεως όταν μου έφερε το λογαριασμό για τη μπύρα κι όταν η σερβιτόρα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την ταμειακή μηχανή δεν έδωσα και πολλή σημασία. Της είπα ότι δεν ήθελα απόδειξη κι έφυγε. Απλά είχα ένα περίεργο συναίσθημα, “πόσο πλήρωσα γι’ αυτήν τη μπύρα;”. Το τσέκαρε, έβαλε το χέρι στο στόμα της, άρχισε να γελάει και αρνήθηκε να μου πει, λέγοντας μόνον ότι έγινε ένα λάθος και θα το διορθώσει. Συνέχισε να γελάει και της είπα να διορθώσει αμέσως το πρόβλημα. Εκείνη έτρεξε στο διευθυντή, που προσπάθησε να διευθετήσει το θέμα και μου είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου για να ενημερώσει». Όπως πληροφορήθηκε από τη σύζυγό του, η μπύρα κόστιζε 55.300 λίρες με τον δημοσιογράφο να δηλώνει έκπληκτος που η εκταμίευση τέτοιου ποσού από το λογαριασμό του, έγινε χωρίς ιδιαίτερους ελέγχους. Το ξενοδοχείο επικοινώνησε με τον Λάλορ και υποσχέθηκε ότι θα λύσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η Speedway Stout της The Craft Beer Co στοιχίζει 22,5 λίρες και είναι από τις πιο ακριβές μπύρες στη Βρετανία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.