BUSINESS

Άλλαξαν χέρια «πακέτα» μετοχών – Το family office της Μαριάννας Λάτση μεταξύ των αγοραστών

Άλλαξαν χέρια «πακέτα» μετοχών – Το family office της Μαριάννας Λάτση μεταξύ των αγοραστών

Συνολικά, πρόκειται για 1,78 εκατ. μετοχές της εταιρείας που αντιστοιχούν στο 1,7% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.

Επτά προσυμφωνημένες μεταβιβάσεις μετοχών έχουν πραγματοποιηθεί – Αφορούν συνολικά 1,78 εκατ. μετοχές της εταιρείας

Επτά, μέχρι στιγμής, «πακέτα» μετοχών της ΓΕΚΤΕΡΝΑ έχουν αλλάξει κάτοχο μέσω προσυμφωνημένων πράξεων στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, μέρος των μετοχών αυτών έχουν αποκτηθεί από χαρτοφυλάκια που συνδέονται με το family office της κυρίας Μαριάννας Λάτση, ενώ στους αγοραστές περιλαμβάνονται και άλλοι ξένοι και Έλληνες θεσμικοί, αλλά και ιδιώτες επενδυτές.

Επίσης, μέρος των μετοχών φέρεται να έχει αποκτηθεί και από στελέχη του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε τιμές από 9,31 ευρώ μέχρι και 9,42 ευρώ, με την τιμή στο ταμπλό να βρίσκεται στα επίπεδα των 9,40 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός μέτοχος του Ομίλου, Γιώργος Περιστέρης, προχωρά σε πωλήσεις τίτλων στο πλαίσιο της δέσμευσής του για μείωση του ποσοστού στην εταιρεία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.