ΤΟΠΙΚΑ

Ζυμωτό -Νταβελάκι και στο φούρνο του Ψύλλου χτύπησαν οι ληστές την ίδια ώρα

Ζυμωτό -Νταβελάκι και στο φούρνο του Ψύλλου  χτύπησαν οι ληστές την ίδια ώρα
Μπαράζ διαρρήξεων με πανομοιότυπο τρόπο στα αρτοποιεία του νησιού.

Στο στόχαστρο τους φούρνους του νησιού έβαλαν σε ένα βράδυ ληστές που έδρασαν αστραπιαία και διέρρηξαν σχεδόν ταυτόχρονα τρία από τα καλύτερα αρτοποιεία της Μυκόνου.

Στο Ζυμωτό στον περιφερειακό ένα παραδοσιακό φούρνο στο νησί, στο Νταβελάκι και στο φούρνο του Ψύλλου δράστες έδρασαν και λήστεψαν τα καταστήματα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι δράστες σχεδόν με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν να διαρρήξουν με λεία ότι είχε απομείνει από τα ρέστα που είχαν οι ταμειακές μηχανές και αυτό γιατί υποψιασμένοι με όσα γίνονται στη Μύκονο οι καταστηματάρχες ,δεν είχαν αφήσει αρκετά για τους δράστες.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο στη Μύκονο και τους χειμερινούς μήνες και έρχεται να προστεθεί στο μεγάλο θέμα της ασφάλειας στο νησί.

Η αστυνομική διεύθυνση της Μυκόνου έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία και από τις τρεις ληστείες και είναι σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στον εντοπισμό των δραστών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.