ΤΟΠΙΚΑ

Σικάγο η Μύκονος και τους χειμερινούς μήνες

Σικάγο η Μύκονος και τους χειμερινούς μήνες
Κάθε μέρα σχεδόν και μια ληστεία στο νησί με την έναρξη του νέου έτους.Ανήσυχοι οι κάτοικοι, ληστείες σε φούρνους, μίνι μάρκετ και pet shop

Μάστιγα έχουν γίνει οι ληστείες στο νησί με την έναρξη του 2021 καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν σε καθημερινή βάση σημειώνεται ληστεία.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι αυτά τα φαινόμενα είχαν στο νησί περισσότερο δράση τους καλοκαιρινούς μήνες όπου αυξάνεται ο πληθυσμός.

Τώρα όμως και τους χειμερινούς οι κάτοικοι ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας.

Τρεις φούρνοι  και σε κεντρικούς μάλιστα δρόμους, ένα pet shop, ένα περίπτερο και ένα μίνι μάρκετ έχουν μέχρι τώρα γίνει λεία των ληστών με την έναρξη του νέου χρόνου.

Αριθμός δραματικός και συχνότητα μεγάλη με δεδομένο ότι είναι πιο ήσυχη η ζωή τους χειμερινούς μήνες στη Μύκονο αλλά φαίνεται πως η δράση των ληστών δεν σταματά ούτε τον χειμώνα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.