ΤΟΠΙΚΑ

«Ζούμε σε ένα ευλογημένο νησί και είναι άδικο να μην φτάσουμε εκεί που μας αξίζει»

«Ζούμε σε ένα ευλογημένο νησί και είναι άδικο να μην φτάσουμε εκεί που μας αξίζει»
Ο αυθεντικός «Μπαλτάς» ο Μιχάλης Ζουγανέλης, αντιδήμαρχος Μυκόνου στέλνει το μήνυμα για την επόμενη μέρα στο νησί

Βασικό γρανάζι της δημοτικής μηχανής πλέον της Μυκόνου ο Μιχάλης Ζουγανέλης(Μπαλτάς)… Ο αυθεντικός Μπαλτάς!!! γιατί στη Μύκονο κυκλοφορούν και ιμιτασιόν…

Ο «Ηλεκτρολόγος» της Πρωτοβουλία Δράσης δίνει τα φώτα του για την επόμενη μέρα της Μυκόνου.

Αντιδήμαρχος με δραστηριότητα πολυσχιδή, αλιεύουμε από το βιογραφικό του μια θέση και στάση για την οποία έγινε πολύς ντόρος τις τελευταίες μέρες με αφορμή την 25η Μαρτίου.

Η λέξη υπερηφάνεια για τα νέα παιδιά και την επόμενη μέρα της πατρίδας αλλά και της Μυκόνου.

Θα πει χαρακτηριστικά:

«Με τις επιλογές και τις δράσεις όλων μας, είμαστε σε θέση να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα τόπο για τον οποίο θα νιώθουν περήφανα. Ο Κωνσταντίνος Κουκάς με την ομάδα του θέτει τις βάσεις ώστε με ενότητα και υπευθυνότητα να πετύχουμε τους στόχους μας»

Απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη με την επαγγελματική του  πορεία να  διαδραματίζεται στη Μύκονο, όπου ως νέος εργάστηκε για αρκετά χρόνια δίπλα στον  Ιακώβο Κουσαθανά ο Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς είναι νέος άνθρωπος με όραμα και στόχους για την Μύκονο.

Εκλεγμένος Προέδρος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Μυκόνου από τη σύστασή του μέχρι σήμερα είναι ένας άνθρωπος της αγοράς και της καθημερινότητας του νησιού.

Τέτοιους που χρειάζεται η τοπική αυτοδιοίκηση για να λειτουργήσει.

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.