ΤΟΠΙΚΑ

Υψηλές πτήσεις για τα θρυλικά μαγαζιά της Μυκόνου και αυτό το καλοκαίρι

Υψηλές πτήσεις για τα θρυλικά μαγαζιά της Μυκόνου και αυτό το καλοκαίρι
Μέρα και νύχτα συνώνυμο του πάρτι στο νησί υπήρξαν τα φημισμένα Cavo Paradiso και Tropicana που κράτησαν τα σκήπτρα της διασκέδασης ξανά

Σαν το παλιό καλό κρασί οι παραδοσιακές μεγάλες επιχειρήσεις του νησιού κρατούν τα σκήπτρα στη Μύκονο όσο και αν πάλεψαν τα τελευταία χρόνια τα ξένα brand να κάνουν εισβολή και τα χρυσά παιδιά της Μυκόνου που έκαναν τις παραλίες συνώνυμο του πάρτι για χρόνια ολόκληρα και αυτό το καλοκαίρι, κράτησαν τα υψηλά στάνταρ παρά τις δυσκολίες τις πανδημίας.

Με πληρότητα κοντά στο 100%, ειδικά τους δύο τελευταίους μήνες και πλούσιους πελάτες που «πλειοδοτούν» για τα καλύτερα τραπέζια σε beach club, bar και εστιατόρια, ο πιο ποθητός προορισμός η Μύκονος  έζησε μεγάλες μέρες ειδικά στο κομμάτι της διασκέδασης και τα μεγάλα βραδινά πάρτι του Cavo Paradiso και τα απογεύματα του Tropicana είναι σημείο αναφοράς στο νησί κάθε καλοκαίρι.

Έτσι και φέτος που η εικόνα ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο.

Παρασκευή μεσημέρι , κατά τις 3 έξω από το Tropicana  εκατοντάδες θαμώνες  περιμένουν για να μπουν μέσα γιατί  το πάρτι ήταν έτοιμο να αρχίσει.

Οι υπεύθυνοι στην πόρτα έκαναν τα αδύνατα δυνατά να εξασφαλίσουν όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά της πανδημίας με τους σχετικούς ελέγχους  και στο εσωτερικό ο γνωστός Ιταλός DJ Σάσα έδινε το παράγγελμα και οι θαμώνες άρχισαν να παραληρούν με τις σαμπάνιες και τα ποτά να ρέουν άφθονα.

Λίγες ώρες αργότερα στο παγκόσμιο Cavo Paradiso  επίσης δεν έπεφτε  καρφίτσα και έπρεπε να κάνεις κράτηση τουλάχιστον δυο μέρες πριν για να μπορέσεις να ακούσεις τους κορυφαίους DJ του πλανήτη στα ντεκ.

Η Μύκονος βίωσε μια σαιζόν με τους τζίρους να είναι μέχρι στιγμής 40% ανεβασμένοι σε σχέση με αυτούς του 2019, το οποίο ήταν μυθικό για το νησί  και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες που ξέρουν καλά την δουλειά αλλά και τον παλμό του κόσμου χρόνια ολόκληρα.

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, η πληρότητα άγγιξε το 100% σε ξενοδοχεία και καταλύματα ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο αριθμός των λιαρ τζετ που έρχονταν στο νησί  με φρενήρεις ρυθμούς.

Απίστευτο κι όμως αληθινό για τη Μύκονο του 2021, που εισπρακτικά ζει μεγάλες στιγμές, μεγαλύτερες από αυτές της σεζόν του 2019 που χαρακτηρίστηκε μαγική.

Ενδεικτικό ότι τον Ιούλιο η Μύκονος  «φράκαρε» και το νησί μέτρησε  σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 170.000 χιλιάδες επισκέπτες και περίπου 50.000 εργαζόμενους.

Τα ισχυρά και μεγάλα παραδοσιακά μαγαζιά της Μυκόνου κράτησαν ακόμη μια φορά σε υψηλά στάνταρ την απόδοση τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.