ΤΟΠΙΚΑ

Η πριγκιπική βάφτιση της κόρης του Ζαννή στο Μονακό

Η πριγκιπική βάφτιση της κόρης του Ζαννή στο Μονακό
Ελληνική απόβαση στο πριγκιπάτο του Μονακό

Η πριγκιπική βάφτιση και η Αννα

Για όσους ξέρουν καλά τον Ζαννή Φρατζέσκο, εξακολουθεί να παραμένει ένας άνθρωπος που όπως λένε «είναι με τις ώρες του», χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο το γεγονός ότι ο ίδιος μαζί με τον Σάμι Ιμπραήμ και τον Κωσταντή Κουσαθανά, που πλέον έχει αποχωρήσει από το εν λόγω επιχειρηματικό σχήμα, εκτόξευσαν τη φήμη της Μυκόνου με το «Nammos».

Αυτή την εβδομάδα ο επιχειρηματίας αναμένεται να αφήσει οικογενειακώς τη Μύκονο και να ταξιδέψει στο Μονακό, αφού σε δύο εβδομάδες θα βιώσει ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός.

Θα βαφτίσει την κόρη του Ηβη με καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στο μικροσκοπικό πριγκιπάτο όπου διαμένει μόνιμα πλέον τα τελευταία χρόνια, εντρυφώντας σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής.

Μετά την Ανέζια και τον Ζαννή τζούνιορ, που βαφτίστηκε κι αυτός στο Μονακό πριν από τρία χρόνια, ήρθε η σειρά της μικρής Ηβης και όπως έχει πάντα, ο επιχειρηματίας, θέλει όλα να είναι τέλεια.

Οι καλεσμένοι του θα είναι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ νονές της μικρής θα είναι η Εβελίνα Μαχά και η Κατερίνα Στασινοπούλου, αμφότερες στενές φίλες του ζευγαριού.

Ο επιχειρηματίας έχει κανονίσει δύο δείπνα για τους προσκεκλημένους του, ένα την Παρασκευή το βράδυ και ένα το Σάββατο το απόγευμα μετά το μυστήριο.

Σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για τον Ζαννή Φρατζέσκο και τη σύζυγό του Βερόνικα, εκτός από dj, την ξεχωριστή μουσική νότα θα δώσει ένα μεγάλο όνομα, πιθανότατα ο Γάλλος Ντάνι Μπριγιάν.

Το πάρτυ της Παρασκευής θα παρατεθεί στο «Sass Cafe», ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια-κλαμπ του Μονακό, στο οποίο συχνάζουν η Μπιγιόνσε με τον Τζέι Ζι, ο Μπόνο, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και γενικά πολλοί jet setters. Το ίδιο βράδυ δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι από τους καλεσμένους τους να πάνε και στο Monte Carlo Sporting προκειμένου να απολαύσουν από κοντά την Αννα Βίσση.

monaco__6_
Η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στις 25 του μήνα στο Monte Carlo Sporting

To σίγουρο είναι ότι εκεί θα είναι παρόντες πολλοί Ελληνες και σύμφωνα με πληροφορίες και ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος, τον οποίο είχε συναντήσει η Ελληνίδα τραγουδίστρια πριν από λίγους μήνες.

Το φθηνότερο εισιτήριο θα έχει 700 ευρώ και μέρος των εσόδων της βραδιάς θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας.

Κάπως έτσι θα πραγματοποιηθεί αρχές φθινοπώρου αυτή η ελληνική απόβαση στο Μονακό, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την εκεί διαμονή τους, αφού διαθέτουν εδώ και χρόνια κατοικίες στο πριγκιπάτο.

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.