ΤΟΠΙΚΑ

Υπουργός εργασίας ο Γιάννης Βρούτσης

Υπουργός εργασίας ο Γιάννης Βρούτσης
Σε νευραλγικό υπουργείο ο Κυκλαδίτης πολιτικός που πρώτευσε και πήρε την επιβράβευση και από τον πρωθυπουργό.

Σε ένα υπουργείο που το γνωρίζει καλά και έχει εργαστεί και στο παρελθόν ο Γιάννης Βρούτσης θα είναι εκ νέου όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο ο νέος υπουργός εργασίας μετά και την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ αναλαμβάνει ένα νευραλγικό ρόλο για την επόμενη μέρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει την εμπιστοσύνη του στον Ναξιώτη πολιτικό που θα βρίσκεται ξανά σε υπουργική θέση.

Η επίδοση του Γιάννη Βρούτση ήταν εντυπωσιακή στις Κυκλάδες που τον εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά οι πολίτες και του έδωσαν την πρωτιά, κάτι που έπαιξε και σημαντικό ρόλο στην υπουργοποίηση του  και στην εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.