ΤΟΠΙΚΑ

Υποβρύχιος καθαρισμός στον Γιαλό της Μυκόνου

Υποβρύχιος καθαρισμός στον Γιαλό της Μυκόνου
Την Κυριακή 7 Ιουνίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και Ημέρας Ωκεανών η ΚΔΕΠΑΜ σε συνεργασία με την All For Blue διοργανώνουν υποβρύχιο καθαρισμό στην περιοχή του Γιαλού στο Παλιό Λιμάνι Μυκόνου.
Εθελοντές  της All For Blueβ και η εθελοντική ομάδα νέων Μυκόνου με πιστοποιημένους δύτες θα συμμετάσχουν.
Οι δράσεις γίνονται χωρίς πλαστικά μιας χρήσης, θα μοιραστεί επαναχρησιμοποιούμενος εξοπλισμός από την ομάδα της All For Blue. Ελάτε με τα κάπελα σας, γυαλιά ηλίου και αντηλιακό.
Επίσης, θα δοθεί ειδικός εξοπλισμός για τους πιστοποιημένους δύτες οι οποίοι θα χρειαστεί να βρίσκονται στο σημείο συνάντησης στις 10.45πμ με τις κάρτες τους για το registration και για να παραλάβουν τους πλωτήρες ασφαλείας.
Το πρόγραμμα “Keep Mykonos Blue” διοργανώνεται από την ΚΔΕΠΑΜ σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό All For Blue.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.