ΤΟΠΙΚΑ

Προτάσεις για επιστροφή σε μία κατηγορία και πρωταθλητή μέσω play off

Προτάσεις για επιστροφή σε μία κατηγορία και πρωταθλητή μέσω play off

Αλυσιδωτές εξελίξεις φαίνεται ότι θα έχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2020-2021. Συγκεκριμένα, η απροθυμία αρκετών ομάδων στο να συμμετάσχουν σε έναν ενιαίο όμιλο της Α΄κατηγορίας σε συνδυασμό με τις εξελίξεις που αναμένονται σε επίπεδο συνενώσεων, φέρνουν πιο κοντά το σενάριο της επιστροφής στο μοντέλο της μίας κατηγορίας από την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη προτάσεις από αρκετά σωματεία, οι οποίες θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ που θα γίνει προς το τέλος του Ιούνη. Οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για 2 ή 3 ομίλους (ανάλογα τις ομάδες και τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις)και διεξαγωγή του πρωταθλήματος με play off. Επίσης θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι από την ερχόμενη σεζόν δεν θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή «μικρών», ούτε η διατήρηση τμημάτων υποδομής από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση η διαβούλευση συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.