ΤΟΠΙΚΑ

Ύποπτο κρούσμα στο πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Ύποπτο κρούσμα στο πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ
Πιο συγκεκριμένα το πλοίο ήταν χθες το βράδυ με διανυκτέρευση στο λιμάνι της Μυκόνου.

Ύποπτα συμπτώματα εμφάνισε μέλος πληρώματος του εγ/ο-γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π».

Πιο συγκεκριμένα το πλοίο ήταν χθες το βράδυ με διανυκτέρευση στο λιμάνι της Μυκόνου.

Σήμερα το πρωϊ είχε δρομολόγιο για Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα. Όμως ένα μέλος του πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό. Αμέσως ο πλοίαρχος ειδοποίησε της λιμενικές και υγειονομικές αρχές και το πλοίο το αναχώρησε από τη Μύκονο κενό επιβατών με προορισμό τη Ραφήνα. Στο λιμάνι θα παραλάβει τον ναυτικό ασθενοφόρο και θα επαναφέρει σε νοσοκομείο αναφοράς για να γίνει ο ιατρικός έλεγχος.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης το πλοίο θα παραμείνει ση Ραφήνα και ρ πλήρωμα σε καραντίνα
Στο μεταξύ, το SuperFerry II ενώ είχε αναχωρήσει κατά τις 10.00 σήμερα τα πρωί από τη Ραφήνα για τον Πειραιά όπου θα δέσει γιατί δεν υπάρχει επιβατική κίνηση, πήρε εντολή ενώ έπλεε κοντά στη Μακρόνησο να αλλάξει προορισμό και να πάει στη Μύκονο για να εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π». Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Μύκονο στις 14.00 με ώρα αναχώρησης για την εκτέλεση του δρομολογίου στις 14.30.

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.