ΤΟΠΙΚΑ

Υπόκλιση στην Δημοτική Αρχή από τους πολιτικούς της αντιπάλους

Υπόκλιση στην Δημοτική Αρχή από τους πολιτικούς της αντιπάλους
Μια κίνηση υψηλού πολιτικού πολιτισμού από «αντιπάλους» της δημοτικής αρχής δείχνει ότι υπάρχει υψηλό επίπεδο στη Μύκονο

Άμεσα αντέδρασαν πολιτικοί «αντίπαλοι» της δημοτικής αρχής της Μυκόνου μετά τα χτεσινοβραδινά γεγονότα και πήραν θέση δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.

Δείγμα υψηλού πολιτικού πολιτισμού τόσο από τον Νικόλα Γκελο όσο και από τον Σπύρο Αποστόλου αποτελούν οι αντιδράσεις τους σε ένα θέμα που απασχολεί όλους στο νησί και είναι κοινό.

Αυτό της προσπάθειας απο όλους για το συμφέρον των πολιτών της Μυκόνου.

Ο Νικος Γκέλος, ο μόνος  που έδειξε υψηλό ήθος και ανάστημα πολιτικό παραδέχτηκε την προσπάθεια του δημάρχου που πήρε την κατάσταση στα χέρια του, όπως τον καλούσε να κάνει πριν λίγες μέρες αλλά και την αντίδραση του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου υλοποιήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης των θεσμικών οργάνων του Δήμου μας και της κοινωνίας του τόπου μας.
Ένα μεγάλο Εύγε στον Δήμαρχο, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά.»

Ο ανεξάρτητος Σπύρος Αποστόλου έδειξε για ακόμη μια φορά ήθος πολιτικό και αντέδρασε άμεσα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του τόπου. Τα ξημερώματα και με συνοπτικές διαδικασίες, εφαρμόστηκε η ομόφωνη απόφαση μας για την αποκατάσταση της τάξης στο Καλό Λειβάδι. Κοινωνία και Δήμος τοποθετήθηκαν με σαφή και απολύτως ξεκάθαρο τρόπο απέναντι στην κατάληψη δημοσίου χώρου, ζωτικού για όλους μας ανεξαιρέτως. Όπως έχω αντιπολιτευτεί και κατακρίνει στο παρελθόν τη Δημοτική Αρχή, σήμερα θα επαίρω και θα επαινέσω χωρίς κανένα δισταγμό, πρώτα το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τους υπόλοιπους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετείχαν στην οργάνωση και εκτέλεση της απόφασης μας αυτής. Εύγε!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.