ΤΟΠΙΚΑ

«Άφαντοι» βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι στην κρίσιμη ώρα για την Μύκονο

«Άφαντοι» βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι στην κρίσιμη ώρα για την Μύκονο
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την πιο δύσκολη ώρα της μάχης για τα συμφέροντα των πολιτών της Μυκόνου δεν είναι όλοι παρόντες

Εκκωφαντική είναι η απουσία ανθρώπων που πολιτεύονται στο νησί και στην δύσκολη ώρα όπως σχολίαζαν και το πρωί αρκετοί Μυκονιάτες είναι άφαντοι από το πιο σοβαρό θέμα του νησιού τα τελευταία χρόνια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα που ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του έπαιζαν κυριολεκτικά το κεφάλι τους  κορώνα γράμματα ξημερώματα για το καλό του νησιού και την αποκατάσταση της τάξης, την ώρα που συμπολίτευση και αρκετοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πήραν άμεση θέση σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, η βουλευτής του νησιού Κατερίνα Μονογυιού αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Μπριγγος ήταν άφαντοι στο πιο κρίσιμο θέμα για την Μύκονο των τελευταίων ετών.

Είναι ένα γεγονός που σχολιάστηκε αρκετά στην διάρκεια της ημέρας μετά τα χτεσινά γεγονότα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.