ΤΟΠΙΚΑ

Υπηρεσίες one step, μη κρατικά ΑΕΙ και γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Υπηρεσίες one step, μη κρατικά ΑΕΙ και γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Μεταρρυθμιστική ατζέντα 15 σημείων ετοιμάζει η κυβέρνηση με αφετηρία τη ΔΕΘ και στόχο τη θωράκιση της προστασίας των δασών, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ενίσχυση του εισοδήματος συνταξιούχων και εργαζόμενων και την περαιτέρω μείωση των ανισοτήτων. Η ενεργοποίηση του νομοθετικού οδικού χάρτη που παρουσιάζει σήμερα το «ΘΕΜΑ» ξεκινά τον Σεπτέμβριο με την επαναλειτουργία της Βουλής, ενώ επιθυμία του Μεγάρου Μαξίμου είναι η θέσπιση των κρίσιμων διατάξεων να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους.

Η εμπροσθοβαρής στρατηγική του Μεγάρου Μαξίμου αποσκοπεί σε ορατά αποτελέσματα πριν το τέλος της τετραετίας, καθώς, όπως έχει υπογραμμίσει ο πρωθυπουργός, αντίπαλος της κυβέρνησης είναι οι χρόνιες παθογένειες και δυσλειτουργίες του κράτους και όχι η αντιπολίτευση. Ο κατάλογος αφορά σχεδόν το σύνολο του υπουργικού φάσματος και φιλοδοξεί, μεταξύ άλλων, να επιφέρει σαρωτικές αλλαγές στο πλαίσιο προστασίας των δασών με παροχή κινήτρων σε συνεταιριστικά σχήματα και ιδιώτες για καθαρισμούς, αυστηροποίηση των ποινών για εμπρηστές, τερματισμό στις κομματικές τοποθετήσεις διοικήσεων, λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων και διεύρυνση των ατομικών δικαιωμάτων με τη θέσπιση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.