ΤΟΠΙΚΑ

Ασυναγώνιστη η δημοφιλία της Μυκόνου από όλα τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά

Ασυναγώνιστη η δημοφιλία της Μυκόνου από όλα τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά

Στη δημοφιλία των νησιών των Κυκλάδων συνεχίζουν να αναφέρονται μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού, την ίδια στιγμή που διαπιστώνεται έντονο ενδιαφέρον για τους συγκεκριμένους προορισμούς ακόμα και για μετά τη βασική τουριστική περίοδο. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του blogger Johny Africa που ζεί στη Νότιο Αφρική και προτρέπει τους αναγνώστες του να ταξιδέψουν σε Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως και τις αρχές Νοεμβρίου. Αντίστοιχα, οι Αμερικανοί Bloggers Brigitte and Jake ξεχωρίζουν στις επιλογές τους, κατά σειρά τη Σαντορίνη, Μήλο και Πάρο, ενώ το victorias-stories επιλέγει κατά σειρά Σαντορίνη, Μύκονο και Μήλο.

Στα 15 καλύτερα νησιά της Ελλάδας συγκαταλέγει ο Voyage Tips επίσης τη Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Τήνο και άλλα νησιά των Κυκλάδων με την πρώτη τετράδα των επιλογών να διαμορφώνεται ως εξής : Σαντορίνη, , Μύκονος, Δήλος και Πάρος . Την ίδια περίπου αξιολόγηση σε κατάταξη κάνει και το ιταλικό I Viaggiascrittori, ενώ το αυστραλιανό Μέσο The Australian και το Dave’s Travel Pages ξεχωρίζουν την Τήνο και το theworldpursuit βάζει στην πρώτες θέσεις των επιλογών του την Πάρο και τη Μήλο. Και όλα αυτά στον απόηχο του European Best destinations, που επίσης διέκρινε τη Μύκονο, Σαντορίνη, την Πάρο, και τη Μήλο στα καλύτερα νησιά της Ελλάδας.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.