ΤΟΠΙΚΑ

Ξαναχτύπησαν στη Μύκονο οι κλέφτες της… ξαπλώστρας – Άρπαξαν 8.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν

Ξαναχτύπησαν στη Μύκονο οι κλέφτες της… ξαπλώστρας – Άρπαξαν 8.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν
Άρπαξαν με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις την τσάντα λουόμενου και χάθηκαν μέσα στο πλήθος

Ξαναχτύπησαν οι κλέφτες της παραλίας, σε γνωστό Beach Barτης Μυκόνου, και έκλεψαν από λουόμενο σακίδιο πλάτης με 8.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, το θύμα είχε αφήσει την τσάντα του σε ξαπλώστρα του καταστήματος και κολυμπούσε στη μαγευτική παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού.Ο κλέφτης όταν είδε τον Έλληνα τουρίστα να απομακρύνετε από την αμμουδιά, πλησίασε την ξαπλώστρα, άρπαξε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις την τσάντα και χάθηκε μέσα στο πλήθος.

Όταν ο 45χρονος επέστρεψε στην ομπρέλα του, διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε τον υπεύθυνο του καταστήματος και στη συνέχεια την αστυνομία.

Στο παραθαλάσσιο στέκι έφτασαν αι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, όπου το θύμα ανέφερε ότι στο σακίδιο πλάτης είχε μέσα8.000 ευρώ, ταυτότητα, διαβατήριο και άλλα προσωπικά του έγγραφα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.