ΤΟΠΙΚΑ

Γνωστός Μυκονιάτης ξεπουλάει την περιουσία του για να παίρνει ναρκωτικά

Γνωστός Μυκονιάτης ξεπουλάει την περιουσία του για να παίρνει ναρκωτικά

Γνωστός Μυκονιάτης που πριν λίγο καιρό βγήκε στη σύνταξη, έπεσε στα δίχτυα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου,καθώς επέστρεφε στο νησί των ανέμων «φορτωμένος» με ναρκωτικά.

Ηρωίνη, κάνναβη και μεθαδόνη τα οποία προμηθεύτηκε από τις πιάτσες της Αθήνας, συνελήφθη χθες το πρωί και σήμερα οδηγείται στην Εισαγγελία Σύρου.

Ο συνταξιούχος Μυκονιάτης που παγιδεύτηκε στον γυάλινο κόσμο των ναρκωτικών, λένε οι πληροφορίες του protothema.gr, είναι κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας σε περιοχές – φιλέτα του κοσμοπολίτικου νησιού, την οποία τελευταία εκποιεί, προκειμένου να ικανοποιεί το πάθος του για τις απαγορευμένες ουσίες. 

mykonos_narkwtika_in__1_

Μπλόκο στο λιμάνι

Η σύλληψη του 63χρονου συνταξιούχου Μυκονιάτη από τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου σημειώθηκε χθες στις 10 το πρωί. Ο 63χρονος που διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr την ξεπουλάει σιγά – σιγά προκειμένου να εξασφαλίζει ρευστό για να ικανοποιεί τον εθισμό του, επέστρεφε με το πλοίο World Champion Jet σημαίας Κύπρου από το λιμάνι του Πειραιά. Τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου που είχαν την πληροφορία ότι ο γνωστός Μυκονιάτης θα επέστρεφε «φορτωμένος» μόλις τον είδαν να αποβιβάζεται τον μπλόκαραν και του έκαναν έλεγχο. Και «έβγαλαν λαγό». Ο 63χρονος είχε σακουλάκια με ποσότητα σκόνης χρώματος καφέ (πιθανότατα ηρωίνη) βάρους 3 γραμμαρίων, στο εσώρουχο του έκρυβε έξι διάφανες συσκευασίες με ουσία σε μορφή βράχου (πιθανότατα ηρωίνη) συνολικού βάρους 30,43 γραμμαρίων ενώ από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν συσκευασίες με περίπου 180 γραμμάρια κάνναβη, μεθαδόνη σε υγρή μορφή ενώ υπήρχε και μια ζυγαριά ακριβείας.

Πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.