ΤΟΠΙΚΑ

«Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολάιν: Ο Μπάμπης τη σκότωσε γιατί ήξερε για τα ναρκωτικά!

«Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολάιν: Ο Μπάμπης τη σκότωσε γιατί ήξερε για τα ναρκωτικά!
Ο Ντέιβιντ Κράουτς κατήγγειλε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και έκανε μεταφορές με το ελικόπτερο

Σε αποκαλύψεις-βόμβα για τη δολοφονία της κόρης του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προχώρησε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας ανέφερε σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Το πρωινό» του  ΑΝΤ1, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών», γεγονός που γνώριζε η Καρολάιν και γι’ αυτό όπως είπε, τη σκότωσε.

«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες. Έτσι εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι. Τους είπε ότι «το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε εκείνοι του είπαν ότι «δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό». «Αν με αφήσει θα είναι εντάξει» είπε. «Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε», είπαν.

Εκείνος είπε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό». Έτσι στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε ότι αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας. Ο Μπάμπηςμου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα το επιβεβαιώσει.

Ποιο θα ήταν το νόημα να το αναφέρει στη δίκη. Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για μένα».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.