ΤΟΠΙΚΑ

“Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…”

“Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…”
Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από την παράταξη του Χρήστου Βερώνη Μύκονος Πρώτη Ξανά

Ντόμινο αποχωρήσεων από την παράταξη του Χρήστου Βερώνη Μύκονος Πρώτη Ξανά καθώς έγινε χτες γνωστό ότι ένα ακόμη στέλεχος ο Αντώνης Κουσαθανάς αποχωρεί και δεν συνεχίζει υπο τις υπάρχουσες συνθήκες.

Το πρόβλημα πλέον καθίσταται τεράστιο για την επιβίωση του συνδυασμού της αντιπολίτευσης του Δήμου της Μυκόνου και αυτό γιατί δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν εμπιστεύονται τον Χρήστο Βερώνη στελέχη του που ήταν σημαντικά στην προσπάθεια που έκανε αλλά πλέον είναι αμφίβολο αν θα βρει  ικανά πρόσωπα για να κατέλθει στις εκλογές του Οκτωβρίου κάτι που σήμερα μοιάζει απίθανο με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο πολιτικό σκηνικό του νησιού και ο έμπειρος σε τέτοιες καταστάσεις πολιτικός Χρήστος Βερώνης,παρά το γεγονός ότι θέλησε να περάσει αναίμακτα και την αποχώρηση Κουσαθανά, γνωρίζει καλά ότι το ζήτημα που προκύπτει είναι τεράστιο πολιτικά καθώς ο ένας μετά τον άλλον του γυρίζουν την πλάτη σε μια κρίσιμη φάση για τα θέματα της Μυκόνου.

Στην επιστολή της παραίτησης του ο Αντώνης Κουσαθανάς αναφέρει ότι αποχωρεί από μέλος της οικονομικής επιτροπής αλλά και από το ΔΣ του ΠΑΚΟ Αξιώτης.

Καθίσταται ανεξάρτητος για το επόμενο χρονικό διάστημα όπως αναφέρει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.