ΤΟΠΙΚΑ

Βγήκε μεγάλος νικητής ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς

Βγήκε μεγάλος νικητής ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς
Εξιτήριο για τον Μιχάλη Ζουγανέλη-Μπαλτά μετά την μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοιο

Νικητής βγήκε από την μεγάλη περιπέτεια με την πανδημία ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς καθώς πήρε  εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε.Με μια ανάρτηση του θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες.

«Χθες μετά από 25 ημέρες ταλαιπωρίας, αγωνίας και ανασφάλειας πήρα εξιτήριο και επιστρέφα σπίτι μου. Έχω τόσα πολλά να πω και προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά. Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές για όσα έκαναν για μένα αλλά και για πολλούς άλλους που είχαμε κορωνοιό και αναγκαστήκαμε να νοσηλευτούμε από κορωνοιό. Άλλο να το ακούς και να το βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να το ζεις δίπλα σου παιδιά… ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ. Εμβόλιο ( εάν δεν το είχα κάνει δεν ξέρω εάν μπορούσα να σας μιλήσω τώρα) και μάσκα σε κλειστούς χώρους όσο μπορείτε. Δεν είναι πλάκα…θέλει προσοχή…σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, το ενδιαφέρον σας, την αγάπη σας. Ήταν κάτι που με κράτησε όρθιο και με βοήθησε πολύ ειδικά τις πρώτες ημέρες…τα άλλα από κοντά»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.