LIFESTYLE

Βασίλης Μιχαήλ: Στη Μύκονο ο εφοπλιστής και η κόρη του Mr. Jumbo

Βασίλης Μιχαήλ: Στη Μύκονο ο εφοπλιστής και η κόρη του Mr. Jumbo

Τη Μύκονο επέλεξαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη. 

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της high society. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο προσπαθεί να μην απασχολεί τα Μέσα με τη σχέση του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν ενάμιση χρόνο μετά. Ωστόσο, κατάλαβαν πως τελικά η αγάπη τους ήταν πολύ δυνατή και άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, έτσι προχώρησαν σε επανασύνδεση λίγα χρόνια μετά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον εφοπλιστή και τη σύζυγό του, κόρη του «Mr Jumbo», με την κόρη τους, την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους με το jet ski σε κοσμική παραλία του νησιού.

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μία κόρη. Ο εφοπλιστής έχει μεγάλη αδυναμία και στη μουσική και ιδιαίτερα στα ντραμς. Μάλιστα ακολούθησε σπουδές ντραμς σε Ωδείο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.