ΤΟΠΙΚΑ

Βαριά δικαστική καμπάνα για τον δικηγόρο που συκοφαντούσε τον Δήμαρχο Κουκά

Βαριά δικαστική καμπάνα για τον δικηγόρο που συκοφαντούσε τον Δήμαρχο Κουκά
Το δικαστήριο της Σύρου καταδικάζει με χιλιάδες ευρώ, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του δημάρχου Κ.Κουκά

Βαρύς είναι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για Δικηγόρο Θεσσαλονίκης, που σύμφωνα με δύο δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν τις προηγούμενες μέρες, κατ´επανάληψη διέπραττε μέσω του Διαδικτύου το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρος του δημάρχου της Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά και για τον λόγο αυτό θα κληθεί να πληρώσει χιλιάδες ευρώ μετά τις αγωγές του δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MykonosVoice το ποσό που επιδικάστηκε θα ξεπεράσει συνολικά τις εξήντα χιλιάδες ευρώ και για τις δυο δικαστικές αποφάσεις, που δικαιώνουν τον δήμαρχο.

Πηγές από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το δικαστήριο της Σύρου απαγορεύει πλέον στον δικηγόρο Θεσσαλονίκης να αναφερθεί ξανά στο πρόσωπο του δημάρχου Κουκά με οποιονδήποτε τρόπο,ενώ τον αναγκάζει να δημοσιοποιήσει στα σόσιαλ μίντια εκεί από όπου σύμφωνα με την απόφαση συκοφαντούσε τον δήμαρχο ,την απόφαση αυτή τις επόμενες μέρες.

Επισημαίνεται δε ότι εκκρεμούν ανάλογες μηνύσεις εις βάρος του εν λόγω δικηγόρου που τον τελευταίο καιρό δεν εμφανίζεται τόσο συχνά όσο παλιά στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.