LIFESTYLE

Τζέιμς Φράνκο: Ο σταρ του Χόλιγουντ χαλαρώνει στη Μύκονο

Τζέιμς Φράνκο: Ο σταρ του Χόλιγουντ χαλαρώνει στη Μύκονο
Επέστρεψε ξανά στο νησί των ανέμων ο διάσημος ηθοποιός που απόλαυσε τα νερά στο Καλό Λιβάδι

Φορώντας ένα μαύρο καπέλο και έχοντας το βλέμμα του χαμηλά, ο νεαρός άντρας που καθόταν με μια γοητευτική κοπέλα σε μια ξαπλώστρα, φάνταζε ως ένας συνήθης άνθρωπος.

Χρειάστηκε να σηκώσει λίγο τα μάτια του για να διαπιστώσουν όσοι τον είδαν ότι ήταν ο σταρ του Χόλιγουντ Τζέιμς Φράνκο, ένας χαρισματικός ηθοποιός.

Χαλαρός, χωρίς σωματοφύλακες και με μια γοητευτική νεαρή δίπλα του ο Φράνκο χαλάρωσε στο Καλό Λιβάδι, έπιλέγοντας το Solymar.

Ο αέρας δεν φάνηκε να ενοχλεί καθόλου τον ηθοποιό και την συντροφιά του, που δεν βούτηξαν αρχικά στα κρυστάλλινα νερά.

Γνωστός από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως «Ο πλανήτης των πιθήκων: η εξέγερση», το «Milk» και το περσινό «The disaster artist» για το οποίο κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας, ο Φράνκο παραμένει ένας αντιστάρ που πορεύεται με γνώμονα πρωτίστως το ένστικτο του.

Η Μύκονος παραμένει ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Έχει έρθει τουλάχιστον τρεις φορές τα τελευταία χρόνια στο νησί των ανέμων που αυτές τις ημέρες αρχίζει να χαλαρώνει από το κύμα των τουριστών του Αυγούστου, οι οποίοι την αποχαιρετούν.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.