ΤΟΠΙΚΑ

Τσαρλατάνοι της ενημέρωσης ποτίζουν δηλητήριο την Μύκονο

Τσαρλατάνοι της ενημέρωσης ποτίζουν δηλητήριο την Μύκονο
Ψεύτικες ειδήσεις με αφορμή την πανδημία και τα κρούσματα στο νησί καθώς και με την διαδικασία των εμβολιασμών σε μια κρίσιμη περίοδο

Φαινόμενα άκρως εκφυλιστικά για την λειτουργία του τύπου, τις αρχές της δεοντολογίας και του ρεπορτάζ έχουν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και λίγο καιρό στη Μύκονο,με σκοπό να παίξουν έναν(άγνωστο γιατί) αντιπολιτευτικό ρόλο στα συμφέροντα του νησιού χωρίς κανένα προφανή στόχο και σκοπό για την ώρα.

Με την μέθοδο του copy paste, χωρίς κεντρική πληροφόρηση και με μοναδικό στόχο να πλήξουν τα συμφέροντα της Μυκόνου, των κατοίκων της, επαγγελματιών του νησιού και ανθρώπων που με μόχθο και ιδρώτα έχτισαν περιουσίες χρόνια ολόκληρα, τσαρλατάνοι της ενημέρωσης, ποτίζουν δηλητήριο αναφορικά με το θέμα της πανδημίας, την διαρροή πληροφοριών για κατοίκους της Μυκόνου, πλήττοντας τα προσωπικά τους δεδομένα χωρίς αιτία και χωρίς κανένα λόγο.

Αδιανόητο να κλέβουν θέματα, ειδήσεις, ονόματα ιστοσελίδων ανθρώπων που εργάζονται στην τοπική κοινωνία.

Βγήκαν στο παλκοσένικο της ενημέρωσης ερασιτέχνες που πίστεψαν ότι βρήκαν «κεχρί»στη Μύκονο και πρόσφορο έδαφος.

Είναι βαριά η καλογερική όμως και θέλει κότσια, δουλειά και γνώση του αντικειμένου για να καταφέρεις να φτάσεις όσους θαυμάζεις.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να βγάζουν το νησί στη σέντρα ,άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο, δεν είναι Μυκονιάτες και εμφανίστηκαν να επιτελέσουν έναν ρόλο που στο τέλος της ημέρας θα κάνει ζημιά στα συμφέροντα της Μυκόνου ποτίζοντας δηλητήριο καθημερινά τριγύρω για το νησί.

Όσοι στηρίζουν και συντάσσονται με τέτοια φαινόμενα είναι βέβαιο ότι στο τέλος της ημέρας θα τα επωμιστούν στον υπερθετικό βαθμό στην πλάτη τους,καθώς σε καμία κοινωνία του κόσμου δεν δικαιούται κανείς να προσβάλει τους κατοίκους της.

MykonosVoice

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.