ΤΟΠΙΚΑ

Τριτοκοσμικές καταστάσεις σε κλαμπ στην Παράγκα που εκθέτουν την Μύκονο

Τριτοκοσμικές καταστάσεις σε κλαμπ στην Παράγκα που εκθέτουν την Μύκονο

Το γύρο του κόσμου έκαναν εικόνες και βίντεο από το άγριο ξύλο που έπεσε σε beach bar στην Παράγκα της Μυκόνου , ανάμεσα σε μεθυσμένους τουρίστες μια εικόνα τριτοκοσμική που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Μύκονο.

Η ανασφάλεια που επικρατεί είναι έντονη στο νησί καθώς τα κρούσματα επεισοδίων αλλά και ληστειών είναι πολλά και το επεισόδιο ξεκίνησε όταν κάποιοι που φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισαν να παρενοχλούν μέλη άλλης παρέας για να άγνωστο λόγο.

Γρήγορα η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγριος καυγάς με κλωτσιές και μπουνιές μεταξύ των δύο ομάδων, την ώρα που οι υπόλοιπες θαμώνες κοιτούσαν έκπληκτοι.

Μέσα σε δευτερόλεπτα το beach bar μετατράπηκε σε ρινγκ, ενώ στο συμβάν ενεπλάκησαν και υπάλληλοι του μαγαζιού που προσπάθησαν να χωρίσουν τις αντίπαλες ομάδες. Από το επεισόδιο υπήρξαν μικροτραυματισμοί, ενώ έγιναν και συλλήψεις.

Δειτε τις τραγικές εικόνες και το βίντεο που δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  από το κλαμπ στην Παράγκα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.