ΤΟΠΙΚΑ

Τρένο οι πιτσιρικάδες της μικτής ομάδας των Κυκλάδων έχοντας και Μυκονιάτες στην ομάδα

Τρένο οι πιτσιρικάδες της μικτής ομάδας των Κυκλάδων έχοντας και Μυκονιάτες στην ομάδα

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε. Μυκόνου συγχαίρουν τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο των Μικτών ομάδων Κυκλάδων για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής!

Με τις εμφανίσεις και την επιτυχία σας αποδείξατε για άλλη μια χρονιά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλες τις ακαδημίες του νομού μας που είναι ο δυσκολότερος της Χώρας από πλευράς συνθηκών στη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων.

Να είστε υγιείς και να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας!
Μέλη των ομάδων των Μικτών είναι και τρία παιδιά των ακαδημιών της Μυκόνου. Οι Παναγιώτης Κουτρούτσος, Λευτέρης Δακτυλίδης και Νίκος Ντούπης! Συγχαρητήρια σε όλους σας!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.