ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση Ντογιάκου για τις παρανομίες στη Μύκονο

Παρέμβαση Ντογιάκου για τις παρανομίες στη Μύκονο
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην παραγγελία του κατονομάζει πρόσωπα και επιχειρήσεις που φέρεται να παρανομούν.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος παρήγγειλε στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, την κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για τις παρανομίες στο νησί της Μυκόνου, οι οποίες κατά κανόνα είναι πολεοδομικές.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός στην παραγγελία του αναφέρει ότι στην Μύκονο «επικρατεί βαριά παραβατικότητα, με καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και μάλιστα με προκλητική παραβίαση των νόμων σε όλους τους τομείς τής επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας»και προσθέτει:

«Η πράγματι θλιβερή αυτή εικόνα πρέπει να εκλείψει το συντομότερο δυνατόν και ολοκληρωτικά, ώστε να αποκατασταθεί στη συγκεκριμένη περιοχή ο σεβασμός στους νόμους της Πολιτείας και να ανυψωθεί το τρωθέν κύρος κάθε είδους κρατικής υπόστασης. Το ίδιο επιτακτική όμως είναι και η ανάγκη να εκλείψει και το δίκαιο παράπονο όλων εκείνων που σεβάστηκαν και τήρησαν τους νόμους».

Παράλληλα, ο κ. Ντογιάκος στην παραγγελία τουαναφέρεται σε ονόματα ιδιωτών και επιχειρήσεων,ανά περιοχή της Μυκόνου, που φέρονται ότι έχουν παρανομήσει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.