ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τραγωδία στην Τήνο με δύο νεκρούς εργάτες. Τους καταπλάκωσε τοίχος σε οικοδομή

Τραγωδία στην Τήνο με δύο νεκρούς εργάτες. Τους καταπλάκωσε τοίχος σε οικοδομή

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από πτώση τοιχοποιίας σε οικοδομή στο χωριό Μουντάδος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο άτυχοι εργάτες ασχολούνταν με την ανέγερση τοίχου στην οικοδομή, όταν αυτός ξαφνικά υποχώρησε και τους καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Τα δύο θύματα είναι Έλληνες ηλικίας 51 και 63 χρονών. Αμέσως μετά το συμβάν, στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής (έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα), οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους δύο εργάτες. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκαν και οι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους. Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού απ’ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Οι τοπικές αρχές έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συμβαίνει στην Τήνο μέσα στο 2018, καθώς είχε προηγηθεί το τροχαίο με το απορριμματοφόρο τον περασμένο Απρίλιο, τότε που έχασαν τη ζωή τους δύο εργαζόμενοι του Δήμου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.