ΤΟΠΙΚΑ

Τους έφαγαν 40.000 για δήθεν μίσθωση βίλας στην Παράγκα και εξαφανίστηκαν

Τους έφαγαν 40.000 για δήθεν μίσθωση βίλας στην Παράγκα και εξαφανίστηκαν

Όνειρο θερινής νυκτός αποδείχτηκαν οι διακοπές στη Μύκονο για μια Λιβανέζα που έπεσε θύματα απάτης, από γνωστό ζευγάρι απατεώνων, που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές αρχές.

Η υποψήφια ενοικιάστρια δελεάστηκε από την προσφορά που αφορούσε την ενοικίαση  συγκεκριμένης βίλλας στην περιοχή Παράγκα της Μυκόνου και δεν άργησε να υποκύψει στο ζευγάρι.

Οι αόρατες διακοπές τους στοίχησαν 40.000 για δήθεν μίσθωση βιλλας στην Μύκονο και στη συνέχεια οι δύο τους εξαφανίστηκαν. Μάλιστα η Λιβανέζα Μόνα Χαλάοθι, θέλει να το κάνει γνωστό στο κοινό, ώστε να μη βρεθεί κάποιος άλλος στη θέση της.

Αφ’ ης στιγμής κατάλαβαν ότι προέρχεται από εύπορη και επιφανή οικογένεια του Λιβάνου άρχισαν να προσπαθούν να τη πείσουν να να τους δώσει 40.000  με σκοπό την μισθωση πολυτελής επαυλης  στην  Μύκονο, μιας και καλά επιτυχημένης επιχείρησης. Εννοείται για να πεισθεί και αυτή και ο αδερφος της Φουαντ τους επέδειξαν τη βιλλα, τους κέρασαν σε διαφορά πανάκριβα εστιατόρια και γενικότερα τους επιδείκνυαν μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική άνεση.

Πιο αναλυτικά, την 02/12/19 η Λιβανέζα τους παρέδωσε από τις προσωπικές της αποταμιεύσεις το ποσόν των 40.000 ευρώ με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την μίσθωση βίλλας στην περιοχή Παραγκα της Μυκονου

Μάλιστα την πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να πιστέψει οτι δήθεν είναι όλα άψογα, και εκαναν γνησιο υπογραφής σε υπεύθυνες δηλώσεις εκατέρωθεν περι της παράδοσης των χρήματων και ανέγραψαν οτι δήθεν τον Νοέμβριο του 2020 το ποσό θα επιστρεφετο και θα μοίραζαν τα κέρδη απο την ενοικίαση της βίλλας σε τουρίστες.

Υποτίθεται ότι ποσόν αυτό το παρέδωσαν οι απατεώνες στο ιδιοκτήτη βάσει μισθωτηρίου που της επέδειξαν λίγες ημέρες αργότερα με ημερομηνία 24-01-20.

Αμέσως μετα οι απατεώνες του είπαν στον μεν ιδιοκτήτη οτι ακυρώνουν την μίσθωση λόγω κοβιντ και στην άτυχη Λιβανεζα ότι ο ιδιοκτήτης της βίλλας τα πηρε και δεν τους παρέδωσε τη βίλλα!

Η άτυχη Λιβανέζα σε ερευνα που έκανε, διαπίστωσε οτι ποτέ δεν δόθηκαν τα λεφτά στον ιδιοκτήτη. Ο δε ιδιοκτήτης τους είχε κανει και αγωγή διότι του εκαναν και αυτου ζημιά που τον δυσφήμισαν και ακύρωσαν τη μίσθωση άνευ λογου αφήνοντας την πολυτελή βίλλα ανοίκιαστη.

Πάντως η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, αφού δεν τήρησαν της υπόσχεση τους να επιστρέψουν στους Λιβανεζους το ποσό των 35.000€ (ζήτησαν συμβιβαστικά να μην δώσουν το σύνολο των 40.000€ αλλά τις 35.000€)  και έτσι κατατέθηκε αγωγή απο την Agapinos Law Firm – Δικηγορική Εταιρία ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τους διαμήνυσαν ότι “και να βγει η απόφαση δεν θα πάρετε τίποτα γιατί δεν έχουμε λογαριασμούς στην Ελλαδα αλλά μόνο offshore στην Αγγλια” . Πραγματικά, πρόκειται για μία δυσφήμηση, τόσο για την Μύκονο και τους επιχειρηματίες όσο και τον Ελληνικό τουρισμό, καθώς οι Λιβανέζοι δεν θέλουν να ξανακούσουν για Ελλάδα, ενώ είχαν προθέσεις να κάνουν πολλές και σοβαρές επενδύσεις. Πλέον το μόνο που ζητούν μέσω του Cyclades24, να ενημερωθεί ο κόσμος γιατί οι απατεώνες συνεχίζουν να δρουν στο νησί και θα πρέπει να μη εξαπατηθεί άλλος κόσμος.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.