ΤΟΠΙΚΑ

Τουρνουά μπάσκετ στη Μύκονο την Μεγάλη Εβδομάδα

Τουρνουά μπάσκετ στη Μύκονο την Μεγάλη Εβδομάδα

Οι Ακαδημίες ΑΟ.Μυκόνου με την αρωγή της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας και Υπεύθυνης Αναπτυξιακού Κυκλάδων της ΕΟΚ κ. Αναστασία Κωστάκη και την στήριξη της ΕΣΚΚ , έχουν την χαρά να παρουσιάσουν ναι να φέρουν στο νησί πάντα με γνώμονα την βελτίωση και τον εμπλουτισμό σε εικόνες και εμπειρίες των αθλητών και αθλητριών μας, ένα σπουδαίο διήμερο camp.

Πλαισιωμένο από εξειδικευμένους προπονητές και με επισήμους προσκεκλημένους και καθοδηγητές των δράσεων τους Ομοσπονδιακούς προπονητές

•κ.Παπαδόπουλο Προπονητή Εθνικής Ελλάδος Νέων
•κ.Καλαμπόκη Προπονητή Εθνικής Παίδων

Ώρες των προπονήσεων – δράσεων 09:00-15:00

Μια μοναδική εμπειρία με καταξιωμένους προπονητές του χώρου και καλούμε όχι μονό τα παιδιά του νησιού άλλα και των υπόλοιπων Κυκλάδων να έρθουν σε επικοινωνία και να δηλώσουν συμμέτοχη το συντομότερο θα είμαστε και για τα παιδιά των άλλων νησιών στην διάθεση τους αν επιθυμούν να έρθουν να τα εξυπηρετήσουμε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.