ΤΟΠΙΚΑ

Στο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών οι Ανωμερίτισσες

Στο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών οι Ανωμερίτισσες

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία οι εργασίες του το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου, το 15ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών, στην όμορφη και φιλόξενη Αμοργό.
Καταλυτική η ετήσια αυτή συνεύρεση των γυναικών, που με έναν μαγικό τρόπο, τις εμπνέει και τις οδηγεί σε δημιουργικές ιδέες και στόχους και ανανεώνει την ενέργεια και τα όνειρά τους!
Η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και οι φρέσκιες ιδέες νέων γυναικών που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες έδωσαν έναν ξεχωριστό αέρα σε αυτό το Συνέδριο.
Ο Σύλλογος Γυναικών Ανωμερίτισσες συμμετείχε κι εφέτος με την Άννα Λοϊζου και Ευγενία Χανιώτη ως εκπροσώπους του Συλλόγου, με την Εύη Σαντοριναίου ως ομιλήτρια, η οποία μίλησε για χειροποιήματα και έμπνευση στον τομέα της επιχειρηματικότητας και την Ευγενία Μπόνη σχεδιάστρια κοσμημάτων ως σύνεδρος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ομοσπονδία “Οι Κόρες των Κυκλάδων” και τον Σύλλογο Γυναικών Αμοργού, που διοργάνωσαν το θαυμάσιο αυτό Συνέδριο. Ιδιαιτέρως την οικογένεια Γιαννακοπούλου και το ξενοδοχείο Αιγιαλίς για την ξεχωριστή, πάντα ζεστή φιλοξενία τους!
Θερμά ευχαριστούμε την Εύη και τη Φρασκούλα Σαντοριναίου, την Κέλλυ Δοβέλλου και την Μαρίνα Αθανασοπούλου για τα ξεχωριστά χειροποίητα δώρα που ετοίμασαν και που προσφέρθηκαν στο Συνέδριο.
Καλή θητεία και καλή δύναμη στο ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΥΓΥ που προέκυψε από τη εκλογική διαδικασία, η σύνθεση του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα!


Να θυμίσουμε ότι τα μέλη της Ομοσπονδίας είναι 16 Σύλλογοι Γυναικών από 13 νησιά των Κυκλάδων: Άνδρος, Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Μήλος, Αμοργός, Κέα, Κύθνος, Σέριφος, Πάρος, Αντίπαρος, Σίφνος, Φολέγανδρος.
Και του χρόνου Κόρες, ραντεβού στη Μύκονο για το 16ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.