ΤΟΠΙΚΑ

Τουρισμός – Βρετανία: Ανάρπαστες οι «πορτοκαλί» χώρες λόγω άρσης της καραντίνας – Τριπλασιάστηκαν οι κρατήσεις για Ελλάδα!

Τουρισμός – Βρετανία: Ανάρπαστες οι «πορτοκαλί» χώρες λόγω άρσης της καραντίνας – Τριπλασιάστηκαν οι κρατήσεις για Ελλάδα!

Αύξηση 400% στις κρατήσεις εισιτηρίων σε «πορτοκαλί» χώρες αναφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες – Η χώρα μας είναι η πιο κερδισμένη από τις «πορτοκαλί χώρες»

Για εκτίναξη κρατήσεων των Βρετανών τουριστών σε «πορτοκαλί» χώρες – ανάμεσά τους και η η χώρα μας – κάνουν λόγο οι βρετανικές αεροπορικές εταιρείες, επισημαίνοντας ότι, με την κατάργηση της υποχρεωτικής καραντίνας κατά την επιστροφή στην πατρίδα τους, έσπευσαν να κλείσουν εισιτήριο.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία «Easy Jet», μόλις ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, ανακοίνωσε χθες από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ότι πλέον δεν χρειάζεται η αυτοαπομόνωση των Βρετανών τουριστών που επιστρέφουν από πορτοκαλί χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία κ.α), οι κρατήσεις εκτοξεύτηκαν κατά 400%.

Οι κρατήσεις για την Ελλάδα τριπλασιάστηκαν, όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο «Sky News» με τη χώρα να εμφανίζεται ως η πιο κερδισμένη από την απόφαση της κυβέρνησης του Λονδίνου.

Aπό τις 19 Ιουλίου, «Ημέρα Ελευθερίας» για τους Βρετανούς με τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον να έχει προαναγγείλει την άρση των περισσότερων περιοριστικών μέτρων κατά της νόσου Covid, οι Βρετανοί θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε «πορτοκαλί» χώρες δίχως να μπαίνουν σε δεκαήμερη καραντίνα κατά την επιστροφή στη χώρα τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.