ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη η κίνηση στα λιμάνια με προορισμό τις Κυκλάδες

Μεγάλη η κίνηση στα λιμάνια με προορισμό τις Κυκλάδες

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι την Παρασκευή το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά από το οποίο είναι προγραμματισμένο να εκτελεστούν 25 δρομολόγια προς τα νησιά (τα περισσότερα για Κυκλάδες), η επιστροφή από τα οποία υπάρχει αυστηρή σύσταση να γίνεται με αρνητικό self test.

Αντίστοιχη εικόνα και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από όπου οι εκδρομείς αναχωρούν για τις Σποράδες.

Στον Πειραιά, ουρές επιβατών παρουσιάστηκαν σήμερα προκειμένου να επιβιβαστούν στα πρωινά δρομολόγια, μιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι άδειες του καλοκαιριού για τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν προγραμματίσεις εξορμήσεις στα νησιά για τις φετινές τους διακοπές.

Από το Λιμενικό Σώμα και από τα πληρώματα των πλοίων διενεργούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΛΟΙΟ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.