ΤΟΠΙΚΑ

Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη στις Κυκλάδες

Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη στις Κυκλάδες

Άστατος καιρός αύριο, Τρίτη (16.03.2021) σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι ενισχύονται, ενώ το θερμόμετρο πέφτει.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στο ανατολικό Αιγαίο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα ενταθούν. Τοπικές βροχές έως το απόγευμα στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες μεμονωμένες καταιγίδες.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.