ΤΟΠΙΚΑ

Τον ιστορικό Πανιώνιο υποδέχεται την Κυριακή η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τον ιστορικό Πανιώνιο υποδέχεται την Κυριακή η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι (μετά από αυτό με τον Αιολικό) για την Α.Ε. Μυκόνου που υποδέχεται την Κυριακή στις 13.00 τον ιστορικό Πανιώνιο στον Κόρφο. Ένα παιχνίδι απέναντι στην ομάδα με την πιο βαριά φανέλα του ομίλου. Μετά την ήττα στη Μυτιλήνη και την απομάκρυνση από την κορυφή κατά τέσσερις βαθμούς το συγκεκριμένο ματς αποτελεί για την ΑΕΜ την τελευταία της ευκαιρία να ξαναμπεί στην υπόθεση πρωτιά. Από την άλλη ο Πανιώνιος που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει μόνο νίκες θέλει να μην έχει απώλειες προκειμένου να διατηρηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας.


Αναμφίβολα θα είναι μια αναμέτρηση που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 22ης αγωνιστικής. Στο στρατόπεδο της Μυκόνου η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με ευχάριστα νέα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μετά από αρκετό καιρό όλοι οι παίκτες πήραν μέρος στην προπόνηση και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι την Κυριακή.
Ακόμα και οι Παναγιώτης Αχείμαστος και Γκόρα Κέμπε που δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Μυτιλήνη, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και έδειξαν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.
Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου της Μυκόνου είναι τεράστιο κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση την Κυριακή στον Κόρφο.
Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Αλατσάκης με βοηθούς τους Παύλο Παπαδόπουλο και Ιορδάνη Καρακελέ. Όλοι τους ανήκουν στον Σύνδεσμο Πειραιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.