ΤΟΠΙΚΑ

Η Μενδώνη ζήτησε να αντικατασταθούν αρχαιολόγοι από την Μύκονο και έπεσαν να την κατασπαράξουν

Η Μενδώνη ζήτησε να αντικατασταθούν αρχαιολόγοι από την Μύκονο και έπεσαν να την κατασπαράξουν
Γιατί άραγε τόση πρεμούρα να μένουν στο νησί χρόνια και να μην δέχονται να τους μεταθέτουν οι αρχαιολόγοι ενώ ξέρουν ότι είναι δύσκολα;

Η υπουργός  Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ζήτησε το εύλογο πριν λίγες μέρες να απομακρυνθούν τόσο για ψυχολογικούς όσο και για πρακτικούς λόγους αρχαιολόγοι  που ασχολούνται με τη Μύκονο ώστε να τρέξει άμεσα η διαδικασία διερεύνησης και έπεσαν να την κατασπαράξουν.

Η Υπουργός Πολιτισμού επισκέφτηκε στο νοσοκομείο το θύμα της επίθεσης και μεταξύ άλλων τόνισε οτι  η αντικατάσταση  των αρχαιολόγων που ως τώρα ασχολούνται  με τη Μύκονο θα ήταν μια καλή αρχή αλλά όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλά στοχευμένα δέχεται από παντού επιθέσεις.

Μήπως είναι τεράστια η μπιζνα τελικά και δεν την αφήνει κανείς;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.