ΤΟΠΙΚΑ

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φέρνει 30άρια και ηλιοφάνεια – Οι τελευταίες εκτιμήσεις σε χάρτες

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φέρνει 30άρια και ηλιοφάνεια – Οι τελευταίες εκτιμήσεις σε χάρτες

Καλοκαιρία με θερμοκρασίες που θα φτάσουν έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου από το ερχόμενο Σάββατο – Ηλιοφάνεια στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου – Αναλυτικοί χάρτες από την ΕΜΥ.

Τα πρώτα στοιχεία για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δείχνουν ότι οδεύουμε προς ένα καλοκαιρινό σκηνικό σε όλη τη χώρα από το ερχόμενο Σάββατο με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν σε αρκετές περιοχές έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Εξαιρετικό καιρό δε, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι και στα νησιά μας, σε Ιόνιο και Αιγαίο.  

Με τον καιρό να συνεχίζει να παραμένει άστατοςμέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, ημέρα που θα εκδηλωθούν καταιγίδες στην Κρήτη και στο Νότιο Αιγαίο (Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα) πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν ότι οι βροχές θα τους χαλάσουν τα σχέδια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες προγνώσεις, σε μια πρώτη εκτίμηση, αναφέρεται από την πλειονότητα των μετεωρολόγων ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού, καθώς έρχεται μια θερμή αέρια μάζα στη χώρα μας στις 3 Ιουνίου. Κάπως έτσι, «κλειδώνει» και η εκτίμηση ότι η έξοδος και η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνει με πολύ καλό καιρό.

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ο καιρός στην Αττική προβλέπεται άκρως καλοκαιρινός με αρκετή ηλιοφάνεια και σύμφωνα με το meteo η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας στις 15:00 το μεσημέρι θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.