LIFESTYLE

Το πάρτι στο Καλό Λιβάδι και τα 120 άτομα security!

Το πάρτι στο Καλό Λιβάδι και τα 120 άτομα security!
Το θέμα είναι πως η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει δώσει... σημεία ζωής πουθενά στο νησί

Και ενώ έχει αρχίσει να διαρρέει ότι η Madonna είναι από την Παρασκευή είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, ένα μεγάλο πάρτι διοργανώθηκε χθες το βράδυ στο Καλό Λιβάδι με τους άντρες ασφάλειας να ξεπερνούν τα 120 άτομα!

Το θέμα είναι πως η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει δώσει… σημεία ζωής πουθενά στο νησί ενώ τα ξένα δημοσιεύματα αμφισβητούν την παρουσία της στη Μύκονο, υποστηρίζοντας πως απλά βρίσκεται κλεισμένη στο στούντιο. Κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από ένα φεστιβάλ τραγουδιού στο οποίο η ίδια γράφει στη λεζάντα ότι μόλις είχε βγει από το στούντιο! Τι πραγματικά συμβαίνει; Πάντως, το πάρτι που έγινε χθες το βράδυ είχε μεγάλη επιτυχία στο νησί, χωρίς ακόμα να έχει δει κανείς τη Madonna στα στενά της Μυκόνου!
πηγη www.gossip-tv.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.