LIFESTYLE

Το «Ομηρικό» ξεφάντωμα στη Μύκονο με Duran Duran και Δούρειο Ίππο

Το «Ομηρικό» ξεφάντωμα στη Μύκονο με Duran Duran και Δούρειο Ίππο
Το απόλυτο πάρτι χλιδής με θέμα τα ομηρικά έπη και την αρχαία Ελλάδα

Το απόλυτο πάρτι χλιδής με θέμα τα ομηρικά έπη και την αρχαία Ελλάδα διοργάνωσε ο Αμερικανός PRίστας Bronson Van Wyck για τα 43α γενέθλιά του στη Μύκονο. Το dress code του event ήταν φυσικά ανάλογο με τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι με χλαμύδες, σανδάλια και χρυσά ελαιόκλαδα.

Το κτήριο των παλαιών μεταλλίων στο Καλό Λιβάδι είχε διακοσμηθεί κατάλληλα για την περίσταση και ήταν κι αυτό γεμάτο χλαμύδες, περικεφαλαίες, κλάδους ελιάς, σπαθιά, βασιλικά στέμματα, ενώ υπήρχε μέχρι και αντίγραφο του Δούρειου Ίππου.

Στο ευφάνταστο event του γνωστού κοσμοπολίτη με στενούς φίλους όπως η Madonna και η Beyonce, τραγούδησαν επίσης οι Duran Duran, το συγκρότημα σύμβολο των 80s, που ξεσήκωσαν το κοινό, το οποίο αποτελούνταν από την αφρόκρεμα του διεθνούς jetset.
Από Νίκη Καξερή
πηγη mononews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.