ΤΟΠΙΚΑ

Το νέο κατάστημα της Gucci ανοίγει τις πόρτες του στην Μύκονο

Το νέο κατάστημα της Gucci ανοίγει τις πόρτες του στην Μύκονο

To νέο κατάστημα της Gucci ανοίγει τις πόρτες του στη Μύκονο και δηλώνει καθ’όλα έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του κοσμοπολίτικου νησιού και τους λάτρεις της μόδας και του luxury shopping. Το ιταλικό label με επίσημη ανακοίνωση έκανε πρόσφατα γνωστό το opening της νέας του μπουτίκ στο κέντρο της χώρα της Μυκόνου, η οποία εκτείνεται σε 216 τ.μ., και φιλοξενεί μία ποικιλία από ready – to-wear κομμάτια της γυναικείας αλλά και της ανδρικής συλλογής, πολυτελείς τσάντες, παπούτσια, λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ που κάνουν την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

To interior design του νέου καταστήματος είναι διακριτικό και minimal με αποτέλεσμα να κερδίζει αμέσως τους επισκέπτες, οι οποίοι με το που περάσουν την πόρτα του νιώθουν ευπρόσδεκτοι και εξαιρετικά χαλαροί. Η μοντέρνα πολυτέλεια «γεννάται» όχι μόνο χάρη στα όμορφα και ιδιαίτερα υλικά, αλλά και μέσα από τη απέριττη χρήση του χώρου. Σε συμφωνία με τον κομψό και σύγχρονο εκλεκτικισμό που χαρακτηρίζει τις συλλογές Gucci, το κατάστημα μέσα από τη διακόσμησή του, που αποτίνει φόρο τιμής στην Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, φέρνει κοντά το παραδοσιακό με το μοντέρνο, το βιομηχανικό με το ρομαντικό.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Οι  λευκοί τοίχοι δημιουργούν αντίθεση με τα γυαλιστερά νικέλια, τα χάλκινα πόμολα και το ξύλινο πάτωμα ενώ στον χώρο συναντά κανείς και ψάθινες καρέκλες, vintage ανατολίτικα χαλιά όπως και καταπράσινα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Σε αρμονία με τη μοναδική ατμόσφαιρα της εποχής, ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος υποδέχεται τους επισκέπτες με κιόσκια με κουρτίνες, ελαιόδεντρα και μία ποικιλία από πρασινάδες. Το αποτέλεσμα είναι ένας χώρος με την σφραγίδα της Gucci που δελεάζει, εκπλήσσει και ανεβάζει κι άλλο τον πήχη στο luxury shopping, για το οποίο άλλωστε η Μύκονος φημίζεται.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.